Leuk om te weten

*Link naar nog meer voetreflexinformatie

*In september 2017 heb  ik de cursus voetreflexologie in de zwangerschap gevolgd bij Carla Huis in ’t Veld. Hiermee kan ik dan dmv voetreflexpunten je lichaam actief stimuleren om bv weeën te maken, of als je baby in stuitligging ligt stimuleren om te draaien naar hoofdligging. Heel mooi om te zien!

*De 3e  week van  september is door de International Council of Reflexologists uitgeroepen tot ‘Wereld ReflexologieWeek’. Wereldwijd zullen in die week duizenden (voet)reflexologen geïnteresseerden op allerlei manieren kennis laten maken met de ‘helende kunst van het werken met voeten’. Namens de BER mag ik in die week gratis kennismakingsbehandelingen geven. Dit doe ik/heb ik gedaan  bij De Bakermat, het verloskundig centrum Zutphen en bij Aerofit Zutphen (fysiotherapie Hanhart), na telefonische aanmelding. Een voetreflex-behandeling ontspant en herstelt uw balans!

*In 2016 kreeg ik deze foto’s  toegestuurd vanuit Verloskundig Centrum Zutphen als bedankje nadien met de mededeling dat het “Heerlijk” was.

14355684_1200346363371838_4697955711344769539_n